Nybörjare Barn 7-12 år HT 2021

Vi har fullt i nybörjargruppen och kan inte ta emot fler barn den här terminen.

Nästa termin startar 17 augusti och vi tar emot föranmälningar från juni och framåt.
Vi har haft många föranmälda som inte dyker upp och som inte avanmäler sig, därför begränsar vi tiden för anmälan och de som inte svarar på informations-mejlet som går ut veckan innan terminsstarten förlorar sig plats.

Läs det här:

1. Barnen måste ha fyllt 7 år. Om barnen fyller 7 år i mitten av en termin får barnen vänta med att börja träna till nästa termin.

2. Alla barn måste först föranmälas till epost-adressen:
stockholmskk@hotmail.com.

Detta för att vi ska kunna planera för hur många barn som kommer.

3. Nybörjarbarn har träning på: tisdagar 17:00-17:50.

4. På grund av Covid-19 så har vi ändrade rutiner vid ankomsten till klubben.
Registreringen ska vara mejlad till stockholmskk@hotmail.com innan man kommer till klubben och avgiften för provträning (50 kr per pass) ska vara betald antingen med swish 123 020 4602, eller till plusgiro 35 74 10 – 0.
Vi gör så här för att undvika trängsel i entrén som lätt uppstår när många barn ska provträna. Föräldrar som inte behöver vara kvar på klubben får gärna ta en promenad och komma tillbaka till 17:50 då träningen är slut.

5. Träningen startar 17:00 och vi håller på tiderna. Sen ankomst kan därför innebära att man inte kan vara med på träningen den dagen.

6. Provträna gör barnen när terminen startar och de kan provträna 2 gånger – det kostar 50 kr per gång. Den kostnaden drar vi av från terminsavgiften som man betalar 3:e gången man kommer till dojon.
Betala terminsavgiften med swish till 123 020 4602 eller till plusgiro: 35 74 10 – 0, eller kontant. Ange alltid vem betalningen avser som meddelande.

7. Terminsavgiften i nybörjargruppen (7-12 år) är 1050 kr, utöver det köper man ett årskort för 150 kr. Årskortet täcker avgifter som vi betalar till Budo & Kampsportsförbundet och Swedish Karate Kyokushinkai.
Summa = 1200 kr för första terminen.

8. Kläder: Barnen kan träna i t-shirt och träningsbyxor (inga strumpor eller skor). Karatedräkt kan man köpa längre in på terminen.

Efter graderingen i slutet av första terminen måste barnen ha en karatedräkt med Kyokushin stilmärke. Dräkter som är broderade med märket finns att köpa på klubben och kostar ca 500 kr.

Välkomna!

Mer information om träningen: Barnträning