Nybörjare Barn 7-12 år Februari 2021

Nu planerar vi för terminsstart i februari för nya barn i åldern 7 år till 12/13 år. Vi har fullbokat just nu och kan inte ta emot fler anmälningar till den här terminsstarten.
Alla föranmälda kommer att få ett mejl med information om hur provträningen kommer att gå till och vilken dag som är aktuell. Vi måste dela upp barnen i mindre grupper nu pga Covid, det är därför det är lite annorlunda till den här terminsstarten.
Mejla till klubben på adressen nedan för mer information om läget och eventuella lediga platser.

Läs det här:

1. Barnen måste ha fyllt 7 år. Om barnen fyller 7 år i mitten av en termin får barnen vänta med att börja träna till nästa termin.

2. Alla barn måste först föranmälas till epostadressen:
stockholmskk@hotmail.com.

Detta för att vi ska kunna planera för hur många barn som kommer!

3. Nybörjarbarn har träning på: tisdagar 17:15-18:15.

4. På grund av Covid-19 så har vi ändrade rutiner vid ankomsten till klubben.
Registreringen ska vara mejlad till stockholmskk@hotmail.com innan man kommer till klubben och avgiften för provträning (50 kr per pass) ska vara betald antingen med swish 123 020 4602, eller till plusgiro 35 74 10 – 0.
Vi gör så här för att undvika träningsel i entrén som lätt uppstår när många barn ska provträna. Föräldrar som inte behöver vara kvar på klubben får gärna ta en promenad och komma tillbaka till 18:15 då träningen är slut.

5. Träningen startar 17:15 och vi håller på tiderna. Sen ankomst kan därför innebära att man inte kan vara med på träningen den dagen.

6. Provträna gör barnen när terminen startar och de kan provträna 2 gånger – det kostar 50 kr per gång. Den kostnaden drar vi av från terminsavgiften som man betalar 3:e gången man kommer till dojon.
Vi tar inte kort. Betala terminsavgiften med swish till 123 020 4602 eller till plusgiro: 35 74 10 – 0. Ange alltid vem betalningen avser som meddelande.

7. Terminsavgiften i nybörjargruppen (7-12 år) är 1050 kr, utöver det köper man ett årskort för 150 kr. Årskortet täcker avgifter som vi betalar till Budo & Kampsportsförbundet och Swedish Karate Kyokushinkai.
Summa = 1200 kr för första terminen.

8. Kläder: Barnen kan träna i t-shirt och träningsbyxor (inga strumpor eller skor). Karatedräkt kan man köpa längre in på terminen.

Efter graderingen i slutet av första terminen måste barnen ha en karatedräkt med Kyokushins stilmärke. Dräkter som är broderade med märket finns att köpa på klubben och kostar ca 500 kr.

Välkomna!

Mer information om träningen: Barnträning