Nybörjare Barn 7-12 år HT23

Nu är grupperna fulla och vi tar inte emot frler barn för den här terminen. Nästa terminsstart är i januari och det går att föranmäla barn till den starten redan nu. Informationen nedan gäller för alla terminsstarter:

Under veckan innan vi startar terminen kommer vi skicka ut ett mejl där ni behöver bekräfta att ni vill ha platsen för provträning. Detta pga. att många anmäler sina barn och sen låter bli att komma – vilket tyvärr leder till att andra inte får möjlighet att provträna.

Viktig Information:

1. Barnen måste ha fyllt 7 år. Om barnen fyller 7 år i mitten av en termin vill vi att barnen väntar med att börja träna till nästa termin.

2. Alla barn måste först föranmälas till epost-adressen:
stockholmskk@hotmail.com.

Om du har en plats för provträning och inte längre vill komma – mejla och meddela detta. Då kan något annat barn som står i kö få den platsen.

Föranmälan ska innehålla:
– barnets namn
– personnummer
– mobilnummer till förälder
– e-postadress till förälder

3. Nybörjarbarn har träning på: tisdagar 17:00-18:00, hela terminen (stängt v.44).

Det går bra att komma ner till klubben från 16:45.

Vi har inte plats för småsyskon att vänta på klubben och alla barn som vistas i lokalen måste hållas under uppsikt.

4. Rutiner:
Registreringen ska vara mejlad till stockholmskk@hotmail.com innan man kommer till klubben och avgiften för provträning (50 kr per pass) betalas på träningsdagen, antingen med swish 123 020 4602, eller till plusgiro 35 74 10 – 0.
Vi gör så här för att undvika trängsel i entrén som lätt uppstår när många barn ska provträna. Föräldrar som inte behöver vara kvar på klubben rekommenderas att ta en promenad och komma tillbaka till 18:00 då träningen är slut.

5. Träningen startar 17:00 och vi håller på tiderna. Sen ankomst kan därför innebära att man inte kan vara med på träningen den dagen.

6. Provträna gör barnen när terminen startar och de kan provträna 2 gånger – det kostar 50 kr per gång. Den kostnaden drar vi av från terminsavgiften som man betalar 3:e gången man kommer till dojon och tränar.
Betala terminsavgiften med swish till 123 020 4602 eller till plusgiro: 35 74 10 – 0, eller kontant. Ange alltid barnets namn som meddelande.

7. Avgifter:
Terminsavgiften i nybörjargruppen (7-12 år) är 1200 kr, utöver det köper man ett årskort för 200 kr. Årskortet täcker avgifter som vi betalar till Budo & Kampsportsförbundet och vårt karateförbund Swedish Karate Kyokushinkai.
Summa = 1400 kr för första terminen.

8. Kläder: Barnen kan träna i t-shirt och mjuka träningsbyxor (inga strumpor eller skor).
Karatedräkt kan man köpa längre in på terminen.

Efter graderingen i slutet av första terminen måste barnen ha en karatedräkt med Kyokushin stilmärke. Dräkter som är broderade med märket finns att köpa på klubben och kostar ca 500 kr.

Välkomna!

Mer information om träningen: Barnträning