Nybörjare Barn 7-12 år Augusti 2020

Nästa start för en ny grupp nybörjarbarn sätter igång tisdagen den 18 augusti!

Läs det här:

1. Barnen måste ha fyllt 7 år. Om barnen fyller 7 år i mitten av en termin får barnen vänta med att börja träna till nästa termin.

2. Alla barn ska först föranmälas till epostadressen:
stockholmskk@hotmail.com.

Detta för att vi ska kunna planera för hur många barn som kommer.

3. Nybörjarbarn har träning på: tisdagar 17:15-18:15.

4. Första och andra gången man kommer till dojon är det bra att komma i god tid (17:00) för att hinna skriva in sig, betala prova-på-avgift och byta om.

5. Träningen startar 17:15 och vi håller på tiderna. Sen ankomst kan därför innebära att man inte kan vara med på träningen den dagen.

6. Provträna kan man göra 2 gånger – det kostar 50 kr per gång. Den kostnaden drar vi av från terminsavgiften som man betalar 3:e gången man kommer till dojon.
Vi tar inte kort. Betala terminsavgiften till plusgiro: 35 74 10 – 0. Ange alltid vem betalningen avser. Det går även att betala kontant på kontoret.

7. Terminsavgiften i nybörjargruppen (7-12 år) är 1050 kr, utöver det köper man ett årskort för 150 kr.
Summa = 1200 kr för första terminen.

8. Kläder: Barnen kan träna i t-shirt och träningsbyxor (inga strumpor eller skor). Karatedräkt kan man köpa längre in på terminen.

För att sen efter graderingen i slutet av första terminen få träna i fortsättningsgruppen måste barnen ha en karatedräkt med Kyokushins stilmärke. Dräkter som är broderade med märket finns att köpa på klubben och kostar ca 500 kr.

Välkomna!

Mer information om träningen: Barnträning