Stängning av klubben pga Corona

Osu!
Från och med fredag 27 mars är klubben stängd. Vi håller stängt i två veckor fram till 14 april. Under påskhelgen kommer vi meddela om klubben öppnar tisdagen den 14 april eller om vi håller stängt ytterligare någon vecka.
Vi hoppas förstås att det värsta av coronaspridningen ska vara över när det är dags att öppna igen och att vi kan köra med fullt schema. Vi kan senarelägga graderingen om det visar sig att många har svårt att hinna träna tillräckligt. Den skulle i så fall bli i mitten av juni. Det är svårt att bestämma något i dagsläget då vi inte vet hur situationen ser ut. Vi får avvakta och se hur det blir under april-maj.
De dagar vi har öppet så städar vi varje dag, med klorin, innan vi öppnar och att vi kommer att anpassa träningen under alla pass så att vi inte tränar i par eller med mitsar.
I entrén finns en handsprit och vi ber att alla spritar händerna vid ankomsten till dojon och när ni lämnar klubben.
Stanna hemma!! om du känner dig minsta hängig! Om du har ont i halsen, är hostig eller har febrig. Då minskar vi risken för alla och speciellt för de som tillhör riskgrupper med andra sjukdomar som hjärtproblem, lungsjukdomar, allergier, diabetes, cancer och autoimmuna sjukdomar. Det gäller medlemmar och anhöriga som lämnar och hämtar.

Osu!